Skip to content

Verkocht

Bezichtiging plannen

€ 335.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Volkel Schakelplein 4

WOON/WINKELPAND GELEGEN IN DORPSKERN VAN VOLKEL AAN HET SCHAKELPLEIN. INTERESSANTE VRAAGPRIJS!

Begane grond is geschikt en bestemd voor detailhandel, kantoor/praktijk of wonen. Horeca is niet mogelijk. De 1e en 2e verdieping zijn in gebruik en bestemd als woonhuis. De bestemming ter plaatse is “Centrum” conform bestemmingsplan “Volkel 2012”. Splitsen in twee wooneenheden is niet mogelijk conform huidige bestemmingsplan.

Het totale pand is gebouwd in 1970 en later, rond 1998, uitgebouwd/vergroot aan de voorzijde op de begane grond. Op de verdieping is aan de achterzijde een serre gebouwd. Het gehele pand is maar liefst ca. 890 m³ groot en alles staat op een perceel van 164 m². De benedenruimte en bovenwoning hebben ieder een eigen entree. Het gebruiksoppervlakte wonen van de bovenwoning (1e en 2e verdieping) is totaal ca. 129 m². De gebruiksoppervlakte op de begane grond is ca. 109 m² met daarnaast nog een garage van ca. 17 m². Onder de garage is een kelder van 12 m². Maatvoering is conform NEN 2580 meetrapport.

Op de benedenverdieping is een commerciële ruimte onderverdeeld in een winkel-/kantoor-/praktijkruimte van ca. 65 m² (pui met frontbreedte van 5 meter en systeemplafond) met een eigen keuken/kantine, een werkkamer en sanitaire hoek bestaande uit toilet, ligbad en wastafel. Achter de keuken/kantine is nog een kleine binnentuin/patio gelegen. DOOR DE HUIDIGE INDELING IS DE BENEDENVERDIEPING OOK ALS WOONRUIMTE TE GEBRUIKEN.

De entree van de bovenwoning is via het Schakelplein. Op de 1e verdieping is een royale woonkamer met parketvloer en deur naar een groot dakterras van ca. 33 m². Dit terras is gelegen op het zuidoosten en geeft uitzicht over het Schakelplein. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is v.v. een nette inrichting met kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Achter de keuken is een mooie serre aangebouwd. Dit is een heerlijke plek om te zitten of een hobby uit te voeren. Vanuit de serre is nog toegang tot een berging met aansluitingen voor het witgoed en de c.v.-ketel (Nefit HR ketel en boiler uit 2004). Op de 2e verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers met vaste kasten, toiletruimte en een in 2011 geheel vernieuwde en luxe badkamer met grote inloopdouche, wandcloset en prachtig wastafelmeubel.

Algemeen: dit woon-/winkelpand is goed onderhouden, v.v. aluminium kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. De commerciële ruimte kan naast detailhandel ook prima dienst doen als kantoorruimte of aan huisgebonden beroepen. Horeca is niet toegestaan. Het pand kan ook in zijn geheel als woonhuis gebruikt worden.

Vraagprijs € 335.000,= k.k.
aanvaarding in overleg

  • 109
  • 164 m2

Kenmerken Schakelplein 4

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 335.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort Objectwinkelruimte
Totale oppervlakte109
Perceeloppervlakte164 m2
Woonoppervlakte135 m2
Oppervlakte winkelruimte109 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteitengratis parkeren en eigen garage

Bouw

Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1998
Bouwjaar toelichting

Overig

In units vanafNiet beschikbaar
Locatiewijkwinkelcentrum
Aantal lagen3
Onderhoud binnenredelijk tot goed
Onderhoud buitenredelijk tot goed

Ligging Schakelplein 4

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod