Ga naar inhoud

Te huur: appartement Missiezusterslaan 89 5405 NL Uden

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Onder optie

€ 1.168,- p/m

Zorgeloos wonen in het Kloosterpark in Uden

Type: Fs
Gebruiksoppervlakte wonen: 59 m²
Gebruiksoppervlakte buitenruimte/balkon: 7 m² 
Huurprijs: € 1168,83 per maand (exclusief servicekosten en gas/elektra/water)
Servicekosten: € 165,00 per maand (inclusief voorschot gas en elektra)
Basispakket zorg: €38,95 per maand
Huurprijs parkeerplaats: € 25,- per maand (optioneel)

Omschrijving
De 44 woningen in het appartementencomplex Kloosterpark zijn verdeeld over acht verschillende woningtypen. Elke woning is voorzien van een ruim balkon met weids uitzicht op de groene omgeving. De slaapkamer, woonkamer en badkamer zijn zodanig ruim, dat bij eventuele noodzakelijke zorg of zorgvoorzieningen de woning hiervoor voldoende ruimte biedt. Daarnaast heeft elke woning een eigen berging op de begane grond. Ook kunnen scootmobielen in een aparte ruimte nabij de hoofdingang gestald en opgeladen worden. De representatieve hoofdingang wordt voorzien van een video-intercomsysteem, zodat elke bewoner kan zien en horen wie er aan de deur staat.

Services
In Kloosterpark woont u in een volledig zelfstandig appartementengebouw, maar wel met veel extra voorzieningen. Op de begane grond is een aantal zorg- en serviceverleners gevestigd voor zorg, ontspanning en wellness binnen het comfort van uw eigen woonomgeving. U mag hier altijd binnenwandelen voor een afspraak tijdens kantooruren. Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak maken. De service- en zorgverlening vanuit Het Retraitehuis worden verzorgd door Laverhof.

Laverhof is een zeer gerenommeerde zorgorganisatie, die in uiteenlopende service- en zorgbehoeften kan voorzien. Naast persoonlijke en huishoudelijke verzorging en ondersteuning kunnen ook verpleging of andere behandeling worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. De service- en zorgverlening is geheel in overleg met Laverhof af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Kloosterpark is via een passage direct verbonden met Het Retraitehuis. Zo kunt u heel comfortabel en veilig naar het Retraitehuis wandelen. Het Retraitehuis organiseert veel activiteiten, er is binnen het complex altijd wel iets te doen. Ook kunt u gebruikmaken van de sfeervolle ontmoetingsruimte een feestelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn. Voor een kopje koffie in gezelschap biedt D’n Blauwe Engel een fijne plek. Of komt gezellig een hapje eten in De Refter van Het Retraitehuis. In de kapel van Het Retraitehuis bent u ook van harte welkom voor bezinning en spiritualiteit. Mocht u meer informatie wensen, dan vindt u hier een volledig overzicht van de activiteiten die Laverhof organiseert.

Ligging
Op korte afstand van Kloosterpark is het levendige centrum van Uden gelegen. Je vindt er een gevarieerd en compleet aanbod van winkels, die garant staan voor een gezellig dagje shoppen. Je kunt er naar hartenlust terrasjes pikken, lekker eten en drinken in één van de vele restaurants en cafés. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen zich vermaken in het Museum voor Religieuze Kunst en in de Pronkkamer. En natuurlijk is er theater Markant met een grote verscheidenheid aan voorstelling. Gaat u met de kleinkinderen op pad? Dan kunt u volop genieten van onder andere BillyBird Park Hemelrijk, Hullie Speelboerderij, de Kinderboerderij of het Udense Zwembad. En vergeet vooral ook het prachtige natuurgebied De Maashorst niet.

Kijk voor het actuele woningaanbod op: http://kloosterpark-uden.nl/

Vrijblijvend een woning bezichtigingen? Bel ons: 0413-261905

  • 59 m2
  • 1

Kenmerken Missiezusterslaan 89

Overdracht

Huurprijs€ 1.168,- p/m
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte59 m2
Inhoud177 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2019
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Ligging Missiezusterslaan 89

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

64%

20% NL

23%

20% NL

13%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod