Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Alardstraat 8 5402 ZB Uden

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 439.000,- k.k.

Op een mooie rustige locatie dichtbij het Udense centrum gelegen vrijstaande woning met tuin, winkelpand en zeer royale garage. Het totale object heeft een groot volume met veel mogelijkheden. Kopers dienen rekening te houden met onderhouds- en moderniseringswerkzaamheden.

Bestemming:
De vrijstaande woning Alardstraat 8 heeft de bestemming bedrijfswoning behorende bij de aangebouwde winkel met garage en tuin op Reinoldstraat 25 welke de bestemming “detailhandel” heeft. Bent u op zoek naar een winkel met woonhuis dan is dit passend binnen het huidige bestemmingsplan. In overleg met de gemeente kan er naar andere mogelijkheden gekeken worden, waarbij de optie van één woonhuis met tuin en bijhorend bouwwerk het meest wenselijk zou worden geacht. Hiervoor is wel een afwijking van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het pand leent zich ook prima voor allerlei andere gebruiksmogelijkheden (beroepen en bedrijven aan huis, mantelzorgwoning etc.). Voor alle opties anders dan winkel/woning dient u een informatieverzoek bij de gemeente in te dienen.

Kenmerken:
Bouwjaar 1967
De totale inhoud bedraagt 1019 m³
De woonoppervlakte bedraagt 167 m²
De overige inpandige ruimte is totaal 143 m² bestaande uit 35 m² voor de bergzolder op de 2e verdieping, 51 m² voor de (voormalige) winkelruimte en 57 m² voor de garage.
Het perceel is 482 m² groot.

Indeling:
Royale hal met garderobe, trapopgang, meterkast, toiletruimte en bergkast. Vervolgens kunt u naar de woonkamer of de woonkeuken. Dit zijn royale vertrekken en deze kunnen desgewenst samengevoegd worden. De inrichting van de keuken is verouderd. Achter de keuken staat een eenvoudige serre welke ook de verbinding vormt naar de winkel.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers en een kleine licht betegelde badkamer voorzien van ligbad, wandcloset en wastafel. De slaapkamers zijn 26 – 8 – 9 en 13 m² groot en voorzien van enkel glas (met rolluiken). Via een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is zeer royaal te noemen en gezien de hoogte is het zelfs mogelijk hier nog extra kamers te realiseren.

Het winkelgedeelte heeft een apart adres, namelijk Reinoldstraat 25 en is dus via de straat toegankelijk. Deze (voormalige) winkel heeft een mooie frontbreedte voorzien van veel glas en dus veel lichtinval. Ook is het erf voor de winkel geschikt om wat extra parkeervoorzieningen te creëren. Deze ‘detailhandel’-ruimte is 51 m² groot en zou ook zeer geschikt zijn voor mensen met een aan huis gebonden beroep (uiteraard voor zover dit overeen stemt met de bestemmingsmogelijkheden).

Via de winkel is er toegang tot een grote ruimte (totaal 57 m²) welke als garage/werkplaats in gebruik was. Er is toegang naar de tuin en via de garagedeur komt u uit op de Reinoldstraat.

De tuin:
De privétuin is door de vele bebouwing niet groot (circa 7 x 9 meter) maar biedt wel een heerlijke vrije omsloten ruimte om buiten te kunnen vertoeven. De tuin is via de linkerzijde van de woning eventueel ook achterom bereikbaar. Links naast de woning kunt u parkeren op de eigen inrit.

Het woonhuis heeft een statige uitstraling en ligt op een fantastische locatie dichtbij het centrum. Kopers dienen nogmaals rekening te houden met een budget voor modernisering en onderhoud (installaties en afwerking zijn verouderd en de woning is beperkt geïsoleerd).

Vraagprijs: € 439.000,= k.k.
(Overdrachtsbelasting 2% over het woongedeelte en 6% over het zakelijke deel).

  • 167 m2
  • 482 m2
  • 4

Kenmerken Alardstraat 8

Overdracht

Vraagprijs€ 439.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte482 m2
Woonoppervlakte167 m2
Inhoud1.019 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1967
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas, Geen isolatie

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Alardstraat 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

33%

20% NL

32%

20% NL

35%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod