Skip to content

Te koop: woonhuis Antoniusstraat 46 5408 RD Volkel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 595.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Volkel Antoniusstraat 46

Aan de rand van dorp Volkel gelegen vrijstaand woonhuis met tuin en winkel-/bedrijfsruimte, parkeerplaatsen op eigen terrein en vrij uitzicht aan de voorzijde.

Deze bedrijfswoning is gebouwd in 1971 met een bedrijfsruimte, welke in 1977 is vergroot met een winkelruimte. In 2003 is de winkelruimte nogmaals verbouwd en vergroot tot de huidige omvang van ca. 177 m² vloeroppervlakte. Een flinke ruimte die prima dienst kan doen als winkel, maar ook geschikt is voor showroom, kantoor of een grote werkruimte. De woning heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 289 m² inclusief verdieping boven winkelruimte en daarnaast een kelder onder de woning van circa 44 m². Het totale volume aan woning met winkelruimte is 1.815 m³. Het geheel is gelegen op een perceel van 720 m².

Ter plaatse geldt de bestemming “bedrijventerrein” conform bestemmingsplan Volkel 2012, welk plan is vastgesteld d.d. 13 november 2013. Bedrijven in categorie 1 en 2 evenals detailhandel zijn toegestaan, daarbij dus een bedrijfswoning.

Indeling woning:
Entree vanuit de Kroatenstraat. Hal met toiletruimte en meterkast, ruime speelse woonkamer met grote raampartijen en vrij uitzicht richting dorpspark en Volkels kapelletje, open keuken met keurige inrichting voorzien van inbouwapparatuur, zit-/speelkamer, bijkeuken met vaste kast, gootsteen en buitendeur naar de tuin. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarbij de grootste slaapkamer een eigen kleedruimte heeft met vaste kast en een wastafelmeubel op de slaapkamer. De badkamer is netjes en licht uitgevoerd met ligbad voorzien van douchescherm, wastafel en toilet. Ook is er een vaste kast op de overloop met de opstelling van de Nefit combiketel uit 2019. Er is een kleine vliering via een luik bereikbaar.

De tuin is vrij gelegen met een achterom vanuit de Kroatenstraat. In de tuin zijn enkele terrassen, een overdekte zit en houten fietsenstalling. Parkeren van de auto’s kan op eigen terrein aan de zijkant van de woning. De voortuin is aangeplant met het nodige groen en voorzien van een gazon.

Vanuit de woning is rechtstreeks toegang tot de winkelruimte, welke ook een eigen entree heeft aan de voorzijde van het pand aan de Antoniusstraat.

Indeling winkel-/bedrijfsruimte:
Hal met trapopgang naar de verdieping, portaal met toiletruimte en toegang tot woning en winkelruimte, was-/bergruimte. Riante winkel-/bedrijfsruimte met grote pui en eigen entree. Op de verdieping is een overloop met werkplek en toiletruimte. Verder is hier een grote open ruimte welke als opslag-/magazijn of kantoorruimte kan dienen. Tot slot is er nog een volop bergruimte onder de schuine kanten.

Voor de winkel-/bedrijfsruimte zijn parkeerplaatsen op eigen terrein, rechts van de winkel is nog een strook grond voor stalling en/of parkeren.

IDEAAL VOOR COMBINATIE WONEN EN WERKEN OP ÉÉN LOCATIE !

Aanvaarding in overleg
Vraagprijs € 595.000,= k.k.

  • 289 m2
  • 720 m2
  • 4

Kenmerken Antoniusstraat 46

Overdracht

Vraagprijs€ 595.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte720 m2
Woonoppervlakte289 m2
Inhoud1.815 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenVloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Antoniusstraat 46

Vergelijkbaar woningaanbod