Ga naar inhoud

Morschehoef 12

5469 SM Erp

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 500.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Erp Morschehoef 12

WINKELRUIMTE MET VRIJSTAAND WOONHUIS, GROOT PERCEEL EN BIJGEBOUWEN GELEGEN AAN DOORGAANDE WEG IN HET BUITENGEBIED VAN ERP.

Enkele kenmerken:
– Bouwjaar schuur/winkel 1960
– Bouwjaar woning 1966
– Uitbreiding winkel en werkplaats 1986
– Gebruiksoppervlakte wonen ca. 180 m²
– Bruto vloeroppervlakte winkel en werkplaats ca. 470 m³
– Inhoud woongedeelte ca. 625 m³
– Totale inhoud woning met winkel, werkplaats etc. ca. 3.380 m³
– Perceelgrootte 8.415 m²

Bestemming:
Het bestemmingsplan “buitengebied” is van toepassing, vastgesteld op 22 oktober 2015. De bestemming ter plaatse is detailhandel, waarbij specifiek een “elektronicazaak” is toegestaan. De woning mag als bedrijfswoning worden gebruikt. Het gedeelte van perceel aan de linkerzijde is agrarisch bestemd. Bestemmingswijzigingen zijn ter beoordeling van Burgemeester en Wethouders.

Indeling bedrijfsruimte:
Grote winkelruimte ca. 317 m² met systeemplafond, verwarming en grote bergzolder, werkplaats/magazijn ca. 154 m², technische ruimte. Aangebouwde schuur/garage. Het verharde erf voor de bedrijfsruimte is groot met veel parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indeling woning:
Hal met vide, meterkast, slaapkamer met laminaatvloer, woonkamer met tegelvloer, houtkachel en vaste kasten, dichte keuken met eenvoudige houten inrichting, portaal met toiletruimte, bijkeuken met witgoedaansluitingen, slaapkamer, woonkamer met open keuken met rechte opstelling voorzien van oven, koelkast en elektrische kookplaat, inpandige badkamer met inloopdouche, wastafel en verhoogd toilet. 1e verdieping: overloop, 2 grote slaapkamers, licht betegelde badkamer voorzien van ligbad, wandcloset en wastafelmeubel.

Perceel en overige opstallen:
Naast de woning ligt een grote oprit naar de bedrijfsruimte. Links daarvan is een weiland met monumentale wilg. Het perceel aan de achterzijde is ingericht als tuin met daarop enkele opstallen. Er is een chalet geplaatst van ca. 38 m² met tegelvloer, houtkachel en keukenblok. Achter op het perceel staat een eenvoudige schuur/paardenstal opgetrokken met damwandplaten, totaal groot ca. 12 x 12 meter. Tot slot zijn er nog enkele kleine schuurtjes/bergingen.

Vraagprijs € 500.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

  • 470 m2
  • 705 m2

Kenmerken Morschehoef 12

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 500.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte470 m2
Perceeloppervlakte705 m2
Oppervlakte winkelruimte470 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

LocatieLANDELIJK_GEBIED
Aantal lagen1
Onderhoud binnenRedelijk
Onderhoud buitenRedelijk

Ligging Morschehoef 12

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod