Taxaties

Woningen tot €750.000

Pakket selecteren

Woningen boven €750.000

Pakket selecteren

Woningen in verhuurde staat

Pakket selecteren

Appartement of verbouwing

Pakket selecteren

Een taxatie in Uden en omgeving laat je uitvoeren door Van de Ven Garantiemakelaars. Er zijn tal van redenen om je huis te laten taxeren door deze expert op het gebied van vastgoed. Een makelaar die werkzaam is in de regio Uden heeft het beste inzicht in prijzen, bouwverordeningen en andere relevante factoren. Bel meteen 0413 - 261 905 voor een onafhankelijk taxatierapport.

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Voor meer informatie kun je met ons bellen op 0413 - 261 905