Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van de Ven Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

uitstekend contact geheel volgens onze verwachtingen, betrouwbaar en deskundig advies ! Monique ! en Jan bedankt voor de goede service alles is correct en prima verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Contact met de makelaar was perfect. Tevens bereikbaarheid was zeer goed. We werden van alles op de hoogte gehouden en wanneer we een vraag hadden werd deze direct beantwoord. De makelaar werkte met het MOVE systeem waar alles in stond en alles werd vastgelegd. Prima systeem. We zijn zeer tevreden over de makelaar en bevelen deze zeker aan.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Het eerste contact met de makelaar verliep al gelijk vrij ontspannen bij het aanleveren van documenten konden we met onze vragen bij hen terecht. Erg prettige samenwerking met makelaar van de Ven.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Voor ons de eerste keer dat we met een makelaar te maken kregen. Kennis maar met name ook vertrouwen was belangrijk voor v.w.b. de keuze voor Van de Ven.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van de Ven Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Van de Ven Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?