Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van de Ven Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Uitstekend

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Voorop staat dat ik meer dan tevreden ben over het verkoopproces. En naast wat al aan complimenten op Funda staat aangegeven, zou een screening vooraf mogelijk voorkomen dat geïnteresseerde mensen op het laatste moment afhaken. Dit waren enkele kijkers die op het laatste moment toch annuleerden of iemand anders lieten kijken die niet oprecht waren geïnteresseerd.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Garantiemakelaars van de Ven is een eerlijke, betrouwbare en betrokken makelaar die ervoor zorgt dat de verkoop van je woning soepel en zorgeloos verloopt. De deskundigheid betaald zich terug en zorgt ervoor dat er een eerlijke prijs wordt betaald om alles te kunnen regelen. Het gesprek bij het tekenen heb ik als zeer prettig en informeel ervaren, waarbij alle punten zorgvuldig worden doorlopen. Ik zou dan ook met vertrouwen deze Garantiemakelaar aanbevelen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Het is voor de tweede keer dat ik in zee ben gegaan met Van de Ven garantiemakelaars. Ik ben uiterst tevreden over hun begeleiding en hoe zij het hele proces aanpakken. Ze zijn deskundig, snel en vriendelijk. Ik beveel deze makelaar van harte aan.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De manier waarop ik door jullie, met name door Marcel en in zijn vakantie door Jan, begeleid ben bij de verkoop van mijn huis heb ik als zeer prettig en warm ervaren. Zij gaven mij het gevoel belangrijk te zijn en dat is als klant erg fijn. Ik wens jullie heel veel succes en zal jullie bij iedereen aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De verkoop van de woning verloopt volgens een transparant proces. Er wordt snelle service verleent en een goede adviezen gegeven.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van de Ven Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Van de Ven Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?