Een huis kopen in Uden en Veghel met Van de Ven Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Uden? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Uden: Van de Ven Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Uden maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Van de Ven Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Uden en omstreken!

Vaststellen van de vraagprijs

Als je je huis gaat verkopen in Uden of omgeving is het ten eerste belangrijk om de juiste vraagprijs vast te stellen. Daarbij spelen meerdere factoren een rol. Ten eerste moet de staat bepaald worden. Dat doen wij met een professionele taxatie en, indien nodig, onderzoek naar de bodem of de verdeling van de grond bij het kadaster. Verder zijn wij als lokale makelaar op de hoogte van de prijs waarvoor anderen hun huis verkopen in Veghel of Uden. Op basis daarvan kan een redelijke prijs worden vastgesteld.

Presentatie: cruciaal als je je huis wil verkopen in Uden of omgeving

Natuurlijk kunnen we als je je huis gaat verkopen in Uden of omgeving ook helpen om een zo goed mogelijke prijs te krijgen. Daarvoor heb je ten eerste een goede advertentie met professionele foto’s nodig. Wij zorgen daarvoor met een professioneel presentatiepakket. Zo komt je woning optimaal uit de verf.

Bezichtigingsafspraken maken

Zodra de reacties op de advertenties binnenkomen, maken wij bezichtigingsafspraken met de serieuze geïnteresseerden. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je ervoor kan zorgen dat je huis een optimale indruk maakt. Met vragenlijsten houden we bij wat de geïnteresseerden van het huis vinden. Zo maximaliseren we de kans dat we je huis verkopen in Uden of omgeving. Je kan op ieder moment in je digitale klantdossier kijken om de voortgang hiervan bij te houden.

De kunst van het onderhandelen

Natuurlijk heeft de koper belang bij een zo laag mogelijke prijs. Vaak wordt ook aan die zijde een makelaar ingezet die alle trucs uit de kast haalt bij het onderhandelen. Omdat wij aangesloten zijn bij het netwerk van Garantiemakelaars worden wij echter constant bijgeschoold en zijn we van de laatste ontwikkelingen en regelgeving op de hoogte. Bovendien hebben wij veel ervaring met huizen verkopen in Uden en omgeving. De onderhandeling worden dus scherp gevoerd, en wij slepen een gunstige prijs voor je uit het vuur. Natuurlijk word je hierbij netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen en bij beslissingen betrokken.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Van de Ven Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0413 - 261 905 of mail naar info@vandevengarantiemakelaars.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaring van: Sharon van Creij

Fijn contact met de makelaar, open en vriendelijke gesprekken. Reageert snel op berichten waardoor de stappen vlot doorlopen kunnen worden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9