Ga naar inhoud

Hekel 12

5411 BW Zeeland

Verkocht

€ 459.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Hekel 12

Het wordt mooi en comfortabel wonen in het centrum van Zeeland! Aan de Vlasroot worden vier tweekappers gebouwd en aan De Hekel vier tussenwoningen en twee hoekwoningen. Deze moderne en duurzaam gebouwde woningen zijn fantastisch gelegen, alle centrumvoorzieningen liggen dan ook binnen handbereik.

Deze zeer duurzame woningen met energielabel A+++ zijn o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp. De tweekappers en hoekwoningen hebben een eigen oprit en garage, de tussenwoningen worden voorzien van een tuinberging en een “gereserveerde parkeerplaats” van de gemeente. Via een afgesloten voetpad zijn alle woningen achterom bereikbaar. De ruime woningen staan op royale percelen. Door de toepassing van dakkappen in verschillende richtingen en gevelverspringingen hebben de woningen een uniek eigen karakter.

Starters, gezinnen, doorstromers en vitale senioren die graag dichtbij de dorpskern willen wonen, er is voor ieder wat wils.

Kom gerust langs om de verkoopdocumentatie op te halen, je bent van harte welkom! Wil je graag een persoonlijke toelichting, maak dan even een afspraak. Uiteraard kunt u de verkoopdocumentatie ook digitaal bij ons opvragen.

  • 132 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 459.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte132 m2
Inhoud631 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Landerd

Gemiddelde verkoopprijs in Landerd

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Landerd

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Landerd

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Landerd

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Landerd

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Landerd

Landelijk gemiddelde: 2.770