Ga naar inhoud

Antoniusstraat 46a

5408 RD Volkel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 595.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Volkel Antoniusstraat 46a

Aan de rand van dorp Volkel gelegen vrijstaande winkel-/bedrijfsruimte met parkeerplaatsen en woning.

Deze bedrijfswoning is gebouwd in 1971 met een bedrijfsruimte, welke in 1977 is vergroot met een winkelruimte. In 2003 is de winkelruimte nogmaals verbouwd en vergroot tot de huidige omvang van ca. 177 m² vloeroppervlakte. Een flinke ruimte die prima dienst kan doen als winkel, maar ook geschikt is voor showroom, kantoor of een grote werkruimte. De woning heeft een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 289 m², dit is inclusief ca. 83 m² verdieping boven de winkelruimte. Deze bovenverdieping kan ook prima dienst doen als magazijn/opslag dan wel kantoor bij de winkelruimte. Onder de woning is nog een kelder van circa 44 m². Het totale volume aan woning met winkelruimte is 1.815 m³. Het geheel is gelegen op een perceel van 720 m².

Ter plaatse geldt de bestemming “bedrijventerrein” conform bestemmingsplan Volkel 2012, welk plan is vastgesteld d.d. 13 november 2013. Bedrijven in categorie 1 en 2 evenals detailhandel zijn toegestaan, daarbij dus een bedrijfswoning.

Indeling winkel-/bedrijfsruimte:
Hal met trapopgang naar de verdieping, portaal met toiletruimte en toegang tot woning en winkel-/bedrijfsruimte, was-/bergruimte. Riante winkelruimte met grote pui en eigen entree. Op de verdieping is een overloop met werkplek en toiletruimte. Verder is hier een grote open ruimte welke als opslag-/magazijn of kantoorruimte kan dienen. Tot slot is er nog een volop bergruimte onder de schuine kanten.

Voor de winkelruimte zijn parkeerplaatsen op eigen terrein, rechts van de winkel is nog een strook grond voor stalling en/of parkeren.

Vanuit de winkelruimte is rechtstreeks toegang tot de woning, welke ook een eigen entree heeft aan de Kroatenstraat.

Indeling woning:
Entree vanuit de Kroatenstraat. Hal met toiletruimte en meterkast, ruime speelse woonkamer met grote raampartijen en vrij uitzicht richting dorpspark en Volkels kapelletje, open keuken met keurige inrichting voorzien van inbouwapparatuur, zit-/speelkamer, bijkeuken met vaste kast, gootsteen en buitendeur naar de tuin. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarbij de grootste slaapkamer een eigen kleedruimte heeft met vaste kast en een wastafelmeubel op de slaapkamer. De badkamer is netjes en licht uitgevoerd met ligbad voorzien van douchescherm, wastafel en toilet. Ook is er een vaste kast op de overloop met de opstelling van de Nefit combiketel uit 2019. Er is een kleine vliering via een luik bereikbaar.

De tuin is vrij gelegen met een achterom vanuit de Kroatenstraat. In de tuin zijn enkele terrassen, een overdekte zit en houten fietsenstalling. Parkeren van de auto’s kan op eigen terrein aan de zijkant van de woning. De voortuin is aangeplant met het nodige groen en voorzien van een gazon.

IDEAAL VOOR COMBINATIE WONEN EN WERKEN OP ÉÉN LOCATIE !

Aanvaarding in overleg
Vraagprijs € 595.000,= k.k.

  • 250 m2
  • 5.198 m2

Kenmerken Antoniusstraat 46a

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 595.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte250 m2
Perceeloppervlakte5.198 m2
Woonoppervlakte216 m2
Oppervlakte winkelruimte250 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Bouwjaar toelichting

Overig

Winkelruimte in units vanaf177 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN, IN_WOONWIJK
Aantal lagen2
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Ligging Antoniusstraat 46a

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod