Ga naar inhoud

Vlasroot 35a

5411 AC Zeeland

Beschikbaar

€ 509.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Vlasroot 35a

Het wordt mooi en comfortabel wonen in het centrum van Zeeland! Het bruisende dorp Zeeland ligt centraal in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en ”s-Hertogenbosch. Als inwoner van Zeeland woont u centraal maar kunt u in alle rust genieten van het naastgelegen natuurgebied De Maashorst. Zeeland is een levendig dorp met diverse winkels, leuke restaurants, basisscholen, een nieuw Dorpshuis met sporthal en een actief verenigingsleven!

Aan de Vlasroot worden vier tweekappers gebouwd. Deze moderne en duurzaam gebouwde woningen zijn fantastisch gelegen, alle centrumvoorzieningen liggen op ca. 300 meter loopafstand.

Deze zeer duurzame woningen met energielabel A+++ zijn optimaal geïsoleerd en o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp. De tweekappers hebben een eigen oprit en een extra grote garage. Via een afgesloten voetpad zijn alle woningen ook achterom bereikbaar. De ruime woningen staan op royale percelen van ca. 300 m². Door de toepassing van dakkappen in verschillende richtingen en gevelverspringingen hebben de woningen een uniek eigen karakter.

Op de begane grond heeft u een ruime woonkamer welke is voorzien van een grote glaspui in de achtergevel met openslaande tuindeuren. Veel lichtinval en zicht op de tuin dus! Voor de keukeninrichting is een stelpost van € 5.000,= inbegrepen doch deze kunt u naar eigen wens besteden bij Grando Son.
Op de 1e Verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een aparte toiletruimte en de badkamer. De tweede verdieping biedt nog een zee aan ruimte. Hier treft u de techniekruimte en daarnaast is er nog volop ruimte voor een extra slaapkamer, werkplek of fitnessruimte.

De 2/1 kappers zijn ideaal voor gezinnen, doorstromers en vitale senioren die graag dichtbij de dorpskern willen wonen, er is voor ieder wat wils.

Kom gerust langs om de verkoopdocumentatie op te halen, je bent van harte welkom! Wil je graag een persoonlijke toelichting, maak dan even een afspraak. Uiteraard kunt u de verkoopdocumentatie ook digitaal bij ons opvragen.

  • 132 m2
  • 4

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 509.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte132 m2
Inhoud609 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Landerd

Gemiddelde verkoopprijs in Landerd

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Landerd

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Landerd

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Landerd

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Landerd

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Landerd

Landelijk gemiddelde: 2.770