Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Lagerbosweg 6 5406 VE Uden

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Onder bod

€ 690.000,- k.k.

Aan de rand van Slabroek en natuurgebied Maashorst gelegen vrijstaande semibungalow met vrijstaande garage, enkele schuren en een groot perceel van circa 4.470 m².

De woning is gebouwd in 1939, verbouwd in 1967 en later uitgebouwd rond 1976. Totale inhoud van de woning is circa 452 m³ en het gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 122 m². Er is dubbele beglazing aanwezig (excl. toilet en badkamer) en de gevels van de woning zijn na de bouw nog geïsoleerd. Rondom zijn bij de woning rolluiken aanwezig. Er staan enkele bijgebouwen op het perceel, waarbij de stenen garage circa 50 m² groot is. De houten schuren hebben als opslag/stalling en dierenverblijf gediend.

Indeling:
Royale hal met meterkast, nis met nette toiletruimte en toegang tot de woonkamer, keuken en slaapkamer met badkamer. De slaapkamer op de begane grond is 15 m² groot en beschikt over enkele vaste kasten. Aansluitend bij de slaapkamer is een ruime badkamer met wastafel, wandcloset en grote douche op afschot. Er is een doorzon-/woonkamer van 24 m² en een dichte keuken met buitendeur en rechte keukenopstelling voorzien van gaskookplaat, koelkast en oven.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een cv.-/bergruimte met de opstelling van de Nefit HR combiketel uit 2011. De slaapkamers op de verdieping zijn respectievelijk circa 16 en 18 m² groot. Op beide slaapkamers is onder de schuine kanten volop bergruimte.

Achter het huis ligt een terras/tuin met aansluitend een dierenweide en verschillende opstallen. De vrijstaande garage van circa 50 m² is voorzien van een elektrische deur, water, elektra en een kleine vliering. Met een houtkachel kan de garage verwarmd worden. Voor de garage ligt een klinkeroprit. Verder staan op het perceel een houten kippenhok, een open stallingsruimte met aansluitend een buitenverblijf voor dieren met stalen hekwerk en achter op het perceel staat nog een houten schuur/stal van circa 6 x 8 meter. Rechts van de woning ligt een groot perceel dat eveneens als weiland gebruikt wordt. Dit perceel is rondom voorzien van mooie eikenbomen en er zijn een drietal poorten/opgangen naar het perceel vanuit de openbare weg.

HEERLIJK VRIJ WONEN AAN DE RAND VAN UDEN MET VOORZIENINGEN, ONTSLUITINGSWEGEN EN NATUURGEBIEDEN OP KORTE AFSTAND. IDEALE WONING VOOR LIEFHEBBERS VAN HET BUITENLEVEN EN HOUDEN VAN DIEREN AAN HUIS.

  • 122 m2
  • 4.470 m2
  • 3

Kenmerken Lagerbosweg 6

Overdracht

Vraagprijs€ 690.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.470 m2
Woonoppervlakte122 m2
Inhoud452 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1939
Dak typeZadeldak
IsolatievormenMuurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Lagerbosweg 6

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

40%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod