Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Antoniusstraat 9 5408 AM Volkel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 372.500,- v.o.n.

Levensloopbestendige NIEUWBOUW hoekwoning met tuin gelegen in de dorpskern van Volkel.

Deze nieuwbouwwoning is op loopafstand gelegen van enkele winkels, supermarkt, bibliotheek, café-restaurant, dorpspark etc. Het betreft hier een semibungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. De woning beschikt daarnaast over een eigen berging aan het gemeenschappelijke binnenterrein.

In 2024 wordt gestart met de bouw van deze 3/1 kapwoning. Het totale volume van de woning is circa 402 m³. Het gebruiksoppervlakte wonen is 100 m² en de gebruiksoppervlakte van de berging is 6 m². Het perceel is 169 m² groot. De woningen worden onder de “Garantie- en waarborgregeling van Woningborg” gebouwd, uiteraard duurzaam en zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van warmtepomp, WTW -installatie, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping, infiltratie hemelwater op eigen terrein etc. Verder wordt de woning aan de binnenzijde compleet opgeleverd met badkamer en toilet, smeervloeren, behangklare wanden en een mogelijke keukencheque van € 2.500,-. De tuinen worden omheind/aangelegd met hekwerk en/of hagen.

Indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar verdieping, woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken aan de voorzijde van de woning, slaapkamer en aansluitend een badkamer, welke ook vanuit de hal toegankelijk is. In de badkamer komt een inloopdouche, wastafel en aansluitingen voor het witgoed. Op de 1e verdieping is een overloop met toegang tot een technische ruimte en op de verdieping is een 2e slaapkamer.

Oplevering:
Woning wordt o.a. voorzien van bakstenen buitengevels, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, platte daken zijn bitumineus gedekt, hellende daken voorzien van donker antraciet betonpannen en zinken dakgoten. Aan de binnenzijde worden woningen uitgevoerd met betonvloeren, vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping) en cementdekvloeren. Binnenwanden worden geplaatst inclusief binnendeurkozijnen en opdekdeuren (schuifdeur ter plaatse van de badkamer op de begane grond) en een vuren trap. Verder zal de woning worden voorzien van een elektrische installatie, WTW installatie, lucht/water warmtepomp ten behoeve van verwarming en een boiler voor het warme water. Afwerkingen van keuken, vloeren, wanden etc. kan door koper naar eigen inzicht worden ingevuld. Ook de tuinaanleg kan koper zelf invullen. De woning wordt opgeleverd conform bijgevoegde afwerkstaat. Meer informatie hierover is bij de verkopende makelaar verkrijgbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar:
Van de Ven Garantiemakelaars te Uden
telefoon: 0413-261905
email: info@vandevengarantiemakelaars.nl

  • 100 m2
  • 169 m2
  • 2

Kenmerken Antoniusstraat 9

Overdracht

Koopprijs€ 372.500,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte169 m2
Woonoppervlakte100 m2
Inhoud402 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2024
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Antoniusstraat 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

38%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod