Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Antoniusstraat 9D 5408 AM Volkel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 395.000,- v.o.n.

NIEUWBOUW 2/1 kapwoning met tuin gelegen in de dorpskern van Volkel.

Deze nieuwbouwwoning is op loopafstand gelegen van enkele winkels, supermarkt, bibliotheek, café-restaurant, dorpspark etc. Het betreft hier een woning die standaard levensloopbestendig wordt opgeleverd met een een slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar het is ook mogelijk om de slaapkamer op de begane grond te laten vervallen ten faveure van een grotere woonkamer en de badkamer op de 1e verdieping te maken bij de twee slaapkamers die daar al aanwezig zijn. De badkamer op de begane grond wordt in dat geval een technische ruimte. Op die manier is de woning ook geschikt voor starters. De woning beschikt daarnaast over een eigen berging aan het gemeenschappelijke binnenterrein.

In 2024 wordt gestart met de bouw van deze 2/1 kapwoning. Het totale volume van de woning is circa 463 m³. Het gebruiksoppervlakte wonen is 115 m² en de gebruiksoppervlakte van de berging is 6 m². Het perceel is 157 m² groot. De woningen worden onder de “Garantie- en waarborgregeling van Woningborg” gebouwd, uiteraard duurzaam en zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van warmtepomp, WTW -installatie, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping, infiltratie hemelwater op eigen terrein etc. Verder wordt de woning aan de binnenzijde compleet opgeleverd met badkamer en toilet, smeervloeren, behangklare wanden en een mogelijke keukencheque van € 2.500,-. De tuinen worden omheind/aangelegd met hekwerk en/of hagen.

Indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar verdieping, woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken aan de voorzijde van de woning, slaapkamer en aansluitend een badkamer, welke ook vanuit de hal toegankelijk is. In de badkamer komt een inloopdouche, wastafel en aansluitingen voor het witgoed. Op de 1e verdieping is een royale overloop met toegang tot een technische ruimte en twee ruime slaapkamers.

Alternatieve indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast, technische ruimte en trapopgang naar verdieping, woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken aan de voorzijde van de woning. Op de 1e verdieping is een overloop met toegang twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.

Oplevering:
Woning wordt o.a. voorzien van bakstenen buitengevels, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, platte daken zijn bitumineus gedekt, hellende daken voorzien van donker antraciet betonpannen en zinken dakgoten. Aan de binnenzijde worden woningen uitgevoerd met betonvloeren, vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping) en cementdekvloeren. Binnenwanden worden geplaatst inclusief binnendeurkozijnen en opdekdeuren (schuifdeur ter plaatse van de badkamer op de begane grond) en een vuren trap. Verder zal de woning worden voorzien van een elektrische installatie, WTW installatie, lucht/water warmtepomp ten behoeve van verwarming en een boiler voor het warme water. Afwerkingen van keuken, vloeren, wanden etc. kan door koper naar eigen inzicht worden ingevuld. Ook de tuinaanleg kan koper zelf invullen. De woning wordt opgeleverd conform bijgevoegde afwerkstaat. Meer informatie hierover is bij de verkopende makelaar verkrijgbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar:
Van de Ven Garantiemakelaars te Uden
telefoon: 0413-261905
email: info@vandevengarantiemakelaars.nl

  • 115 m2
  • 157 m2
  • 3

Kenmerken Antoniusstraat 9D

Overdracht

Koopprijs€ 395.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte157 m2
Woonoppervlakte115 m2
Inhoud463 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2024
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Antoniusstraat 9D

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

38%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod