Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Maatseheistraat 35 5408 PA Volkel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 450.000,- k.k.

Landelijk gelegen vrijstaande woonboerderij met enkele oude bijgebouwen (schuur/overkapping/tuinkas) op een perceel van maar liefst 5230 m². U woont hier op een mooie landelijke locatie ca. 10 min. van het Udense centrum en oprit A50. U dient rekening te houden met een grondige renovatie/modernisering of met de optie voor sloop met herbouw/nieuwbouw. HET OBJECT WORDT VERKOCHT PER INSCHRIJVING.

Er zijn een aantal kijkmomenten zodat de mogelijkheid bestaat het object meerdere keren te bezoeken (met adviseur) en/of advies in te winnen in de tussenliggende tijd.

De kijkmomenten zijn:
DONDERDAG 8 SEPTEMBER 15.30-17.00 UUR
ZATERDAG 10 SEPTEMBER 11.00-13.00 UUR
DONDERDAG 15 SEPTEMBER 16.00-17.00 UUR
U dient zich vooraf aan te melden, zodat u ook de benodigde informatie kunt ontvangen (brochure met plattegronden, bestemmingsplan, bodeminfo, kadastrale info etc.).

De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd rondom 1810 en omstreeks 1965 intern verbouwd. Ook is het woondeel van de boerderij in de jaren ’90 na geïsoleerd i.v.m. het aanbrengen van geluidwerende voorzieningen i.v.m. vliegbasis Volkel. Dit betekent dat er in het woondeel hard houten kozijnen met Hr-beglazing zijn geplaatst. Omstreeks 2016 is de boerderij nog voorzien van een nieuw geïsoleerd dak.

De totale inhoud van de woonboerderij is ca. 901 m³. De totale woonoppervlakte is 173 m² en op de 1e verdieping is nog 60 m² overige inpandige ruimte aanwezig (deze open ruimte is vrij in te delen). Verder staat er nog 45 m² aan externe bergruimte (een houten open garage en enkele losse schuurtjes/overkappingen).
Indeling: Hal, woonkamer, keuken, gang met 3 slaapkamers, doucheruimte, berging met toiletruimte, hobbyruimte, aangebouwde berging. Via een uitschuifbare trap is de 1e verdieping bereikbaar, hier treft u een open beplankte zolder ruimte welke vrij indeelbaar is.

Het perceel is aangesloten op gas/water/elektra/kabeltv en drukriolering.
Op de bijgebouwen zijn asbesthoudende platen aanwezig en in de boerderij zijn op zolder ook nog enkele asbesthoudende platen zichtbaar aan de rand van het dak en mogelijk ook tegen enkele binnenmuren. De woning wordt verkocht door erven die het object niet zelf bewoond hebben. U dient zelf onderzoek te doen naar bouwkundige zaken die voor u van belang zijn en mogelijke andere wensen ten aanzien van het object.

Het object heeft de bestemming wonen en agrarisch. Het grootste deel van het perceel is thans ingericht als weiland.

Indien u liefhebber bent van “buitenwonen” en graag hobbymatig dieren wilt houden, dan is dit een unieke gelegenheid om geheel naar eigen wens een boerderij te (her)bouwen.

Vraagprijs: € 450.000,= k.k.
Overdrachtsbelasting woondeel 2% en agrarisch deel 8%

  • 173 m2
  • 5.230 m2
  • 3

Kenmerken Maatseheistraat 35

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte5.230 m2
Woonoppervlakte173 m2
Inhoud901 m3

Bouw

SoortWoonboerderij
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1810
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Maatseheistraat 35

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

16%

20% NL

36%

20% NL

48%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod