Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kerkstraat 100a 5411 BD Zeeland

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 415.000,- k.k.

Nabij het centrum gelegen vrijstaand woonhuis met aangebouwde kantoor-/praktijkruimte en een perceel van 579 m².

Deze woning is gebouwd rond 1961 en in 1971, 1979 en 1980 nogmaals verbouwd. Totale inhoud van de woning met aanbouw is circa 806 m³ en het totale gebruiksoppervlakte wonen is 217 m². In het verleden is het pand als woning met postkantoor in gebruik geweest, maar de laatste jaren volledig als woning. Het pand is gedateerd, nauwelijks voorzien van isolatievoorzieningen en heeft een flinke opknapbeurt nodig. Kopers dienen dan ook rekening te houden met volledige renovatie inclusief vernieuwen (gas)leidingen, riolering etc. In de tuin is (puin)verharding aanwezig. De ruimte biedt volop mogelijkheden om ter plaatse te wonen met een groot gezin, maar ook zijn er mogelijkheden voor een aan huis gebonden beroep dan wel mantelzorgwoning. De bestemming ter plaatse is “wonen”, maar met mogelijkheid tot 100 m² voor “aan huis gebonden activiteiten”. Het perceel is 579 m² groot, waarbij het mogelijk is om aan de voorzijde parkeerhavens te maken. Rechts van de woning ligt een oprit, eigendom van de buurman, waarbij een recht van overpad van toepassing is om achter het huis Kerkstraat 100a te kunnen komen.

Indeling:
Entree, portaal, ruime woonkamer, woonkeuken met gedateerde inrichting, bijkeuken met vaste kast, toilet en buitendeur naar de tuin. Op de begane grond zijn verder 3 slaapkamers gerealiseerd in de voormalige kantoorruimte. Dit is eenvoudig weer aan te passen naar een grote kantoor-/praktijkruimte of hobbyruimte. Hier is ook nog een toiletruimte.

Op de 1e verdieping zijn nog eens 3 ruime slaapkamer en 2 eenvoudige badkamers. Een luik biedt toegang tot een vliering/zolder, welke nu niet in gebruik is.

Achter de woning is een carport en schuur aangebouwd. Verder is er een flinke tuin aan de achterzijde van ruim 25 meter diepte met behoorlijke privacy.

WONING MET MOGELIJKHEDEN VOOR BEROEP AAN HUIS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN DORPSKERN!

  • 217 m2
  • 579 m2
  • 6

Kenmerken Kerkstraat 100a

Overdracht

Vraagprijs€ 415.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte579 m2
Woonoppervlakte217 m2
Inhoud806 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1961
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Kerkstraat 100a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

15.332

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

32%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod