Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Volkelseweg 26 5405 NA Uden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 495.000,- k.k.

Tegenover het sportpark aan doorgaande weg gelegen bedrijfswoning met bedrijfs-/winkelruimte, erf en bijgebouwen.

Dit verrassende multifunctionele object is gelegen aan een ventweg naast de doorgaande weg richting het centrum van Uden. In de directe nabijheid ligt het Udense sportpark, verschillende kleinschalige bedrijven, woningen en het bekende Retraitehuis. Het pand is origineel rond 1900 gebouwd, maar in 1996 grootschalig verbouwd waarbij de gehele bovenverdieping is vernieuwd en extra entree is gemaakt voor de bovenwoning. Het dak van de woning is voorzien van isolatieplaten en de kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing. Nieuwe gevels zijn in spouw gebouwd, maar de originele (voor) gevel is nog een steense muur. Vloeren zijn niet geïsoleerd. In 2002 is aan de achterzijde een fraaie serre/tuinkamer aangebouwd en een groot magazijn, beide ruimtes zijn wel geïsoleerd.

De gebruiksoppervlakte wonen inclusief huidige winkel-/bedrijfsruimte op de begane grond, is 234 m² groot. Het aangebouwde magazijn is 56 m². Totale inhoud van woning, bedrijfsruimte en magazijn is maar liefst 1.073 m³. Het perceel is circa 567 m² groot.

De bedrijfsruimte met bedrijfswoning is binnen het bestemmingsplan ‘Woongebieden Kom Uden 2022’, wat is vastgesteld op 20 oktober 2022, bestemd als “bedrijf” met functieaanduiding ‘bedrijfswoning’ en ‘dienstverlening’. De bestemmingsplan informatie is in te zien via het omgevingsloket.

Indeling:
De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de huidige winkelruimte bestaande uit een portaal, ontvangstruimte en winkel-/showroom. Via openslaande halfronde deuren is toegang tot een woonkeuken met nette rechte keukenopstelling voorzien van Boretti fornuis met oven en inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser. Er is toegang tot een heuse provisiekelder en aansluitend bij de woonkeuken is een open opkamer. Achter de woonkeuken is een portaal/hal met buitendeuren, toiletruimte en toegang tot de verdieping, badkamer en serre/tuinkamer. De badkamer is uitgevoerd met een douche, ligbad en twee wastafels. Achter de badkamer is een was-/cv.-ruimte met opstelling van een Nefit HR combiketel. De serre/tuinkamer is mooie ruimte gericht op de tuin. Er zijn rondom ramen en een lichtstraat/glazen dak. In de serre ligt vloerverwarming en zijn opslaande deuren naar de tuin.

Op de 1e verdieping is een overloop met bergruimte en toiletruimte. Vanuit de overloop is toegang tot een ruime woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Er zijn dakkapellen op de verdieping aanwezig zodat alle ruimtes voorzien zijn van daglichttoetreding en extra loopruimte. De open keuken heeft aan twee zijden een opstelling voorzien van oven, gaskookplaat, vaatwasser en koelkast. Er is via een luik toegang tot een kleine vliering.

Het aangebouwde magazijn is verdeeld in een kleine bergruimte en een grote opslag-/stallingsruimte met openslaande deuren naar de tuin/oprit. In dit gedeelte is ook grotendeels een zoldervloer aanwezig, dit zorgt voor extra opslagruimte. De magazijnruimte is voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, volledig geïsoleerd, voorzien van een zadeldak met gebakken pannen en er is elektra/kracht en water aanwezig.

Achter het huis ligt erfverharding met gebakken klinkers. Voor het pand liggen enkele parkeerplaatsen en naast de woning ligt een lange oprit die ook ruimte biedt om enkele auto’s op eigen terrein te parkeren. Vanuit de oprit is via een poort toegang tot de tuin. Aansluitend bij de oprit staat een houten garage/berging van circa 40 m². Dit gebouw is voorzien van gevel-/dakisolatie en elektra. Een prima hobby-/werkruimte annex garage. Aan de tuinzijde is tot slot nog een veranda gebouwd aan deze houten garage.

EEN OBJECT MET VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR COMBINATIE WONEN EN WERKEN.

  • 234 m2
  • 567 m2
  • 3

Kenmerken Volkelseweg 26

Overdracht

Vraagprijs€ 495.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte567 m2
Woonoppervlakte234 m2
Inhoud1.073 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Volkelseweg 26

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Vergelijkbaar woningaanbod