Skip to content

Te koop: woonhuis Vorstenburg 25- 27 5401 AZ Uden

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 425.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Uden Vorstenburg 25- 27

IN ÉÉN VAN DE OUDSTE STRAATJES VAN UDEN STAAT DIT MONUMENTALE VRIJSTAANDE WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE/HOBBYRUIMTE IN DE TUIN. HET WOONHUIS BESTAAT UIT TWEE SAMENGEVOEGDE WONINGEN EN BESCHIKT OVER TWEE HUISNUMMERS!

Dit unieke woonhuis ligt in het centrum van Uden aan het karakteristieke straatje Vorstenburg nabij het Birgittinessenklooster. Bijzonder is de grote en vrij gelegen achtertuin midden in het centrum van Uden met alle voorzieningen op loopafstand. Zelden komt er iets te koop in dit mooie straatje, dus nu is uw kans!

Bouwjaar is omstreeks 1870 en het totale volume van het woonhuis is ca. 990 m³. De woning heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 240 m² en in de tuin staat een bijgebouw van 50 m², dat gebouwd is in 1997. Het woonhuis is functioneel en bewoonbaar met gelijkvloerse voorzieningen, echter eenvoudig en behoudens enkele voorzetramen zijn er geen isolatievoorzieningen aanwezig. Het bijgebouw heeft wel isolatievoorzieningen. Omstreeks 2007 is het dak van de woning voorzien van nieuwe (niet geïsoleerde) dakplaten. De woning heeft een gemeentelijk monumentenstatus. Kopers dienen rekening te houden met flinke opknap- en renovatiewerkzaamheden.

Indeling nummer 27:
Hal met meterkast, lange gang, met trapopgang naar verdieping, biedt toegang tot de woonkamer en grote slaapkamer van 16 m². In de slaapkamer is een vaste schuifkast. Aansluitend bij de slaapkamer is een ruime badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer ligt aan de straatzijde en is voorzien van een parketvloer. Tussen de woonkamer en keuken is toegang tot een provisiekelder. Aan de tuinzijde is een echte woonkeuken met eveneens parketvloer en houten inrichting. De schouw in de keuken is niet meer in gebruik, maar past wel bij de stijl van de woning. Tot slot is er nog een portaal met toiletruimte en deur naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning is een flinke veranda en serre aangebouwd. Op de verdieping is een ruime overloop met luik naar een vliering. Er zijn 4 slaapkamers en twee kleinere kamers die ook als bergruimte dienst kunnen doen.

Indeling nummer 25:
Hal met links een woonkamer/slaapkamer met aansluitend een flinke bergruimte. Rechts van de hal is een zitkamer met houten vloer en oude schouw. In deze kamer is tevens een meterkast. Aansluitend bij deze zitkamer is een dichte keuken met eenvoudige inrichting, dakraam en vlizo naar zolderruimte. Achter de keuken is een bijkeuken met sanitaire ruimte voorzien van douche, wastafel en toilet. Vanuit de bijkeuken is toegang tot een patiotuin. Op de verdieping is enkel een bergzolder.

Tuin en bijgebouwen:
De tuin is achter de woning gelegen en maar liefst 38 meter diep. Links van de woning ligt een oprit met aansluitend eenvoudige carport. Deze oprit wordt ook door de buurman gebruikt om achterom te gaan en komen van en naar de openbare weg. Aan de achterzijde is het perceel ook goed bereikbaar met fiets en auto via het Slotpad. Hier is een grote poort naar de tuin en staat het bijgebouw van 50 m². Dit gebouw is geïsoleerd bij de bouw en verdeeld in een berging/garage met grote hobbyruimte. Er is een toiletruimte aanwezig, een gaskachel en elektra/water. Een multifunctioneel bijgebouw. De tuin is mooi aangelegd en keurig onderhouden. Er zijn verschillende perkjes, buxus en haagjes. Verder is er het nodige groen in de tuin en een gazon. In de tuin is een beregeningsinstallatie aanwezig met grondwaterpomp. Bijzonder is de vrije en rustige ligging van de tuin, zeker zo midden in het centrum!

BIJZONDER EN UNIEK OBJECT OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET UDENSE CENTRUM.

Vraagprijs € 425.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

  • 240 m2
  • 770 m2
  • 6

Kenmerken Vorstenburg 25- 27

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte770 m2
Woonoppervlakte240 m2
Inhoud990 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1870
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVoorzetramen, Geen isolatie

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Vorstenburg 25- 27

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Vergelijkbaar woningaanbod