Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Voor-Oventje 44 5411 NV Zeeland

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 429.000,- k.k.

Vrijstaande uitgebouwde woning met grote garage en ruim perceel gelegen in buurtschap ‘t Oventje. Het centrum van Zeeland ligt op ruim 2 kilometer afstand en Uden is met 5-10 autominuten te bereiken.

De woning is gebouwd in 1966 en later uitgebouwd aan de achterzijde en vergroot met een flinke garage aan de zijkant. Totale volume is circa 1.025 m³, waarvan circa 607 m³ als woning gebruikt wordt en circa 418 m³ in gebruik is als aangebouwd bijgebouw. De gebruiksoppervlakte wonen is 148 m² is en de garage heeft een gebruiksoppervlakte van 82 m² op de begane grond met daarnaast nog aan overige inpandige ruimte (kelder en de zolder van de woning en garage) circa 54 m². Veel ruimte en mogelijkheden dus. Wel is de woning verouderd en dienen kopers met modernisering rekening te houden. Het perceel is royaler dan gemiddeld in de straat. Naast een flinke voor- en achtertuin is er rechts van de garage ook nog een flinke strook grond gelegen. Ideaal voor extra stallingsruimte op eigen terrein, maar eventueel ook goed te gebruiken als buitenruimte bij een mantelzorgwoning die bijvoorbeeld in de grote garage gerealiseerd kan worden.

Indeling:
Hal met meterkast, ruime L-woonkamer met travertinvloer, aangebouwde keuken met houten inrichting. Aan de keuken is een bijkeuken gebouwd met een toiletruimte en vaste kast. Hier is ook de badkamer met douche, ligbad en wastafel. Achter de woonkamer en toegankelijk via de keuken is een grote tuin-/hobbykamer annex serre gebouwd. Dit verbindt ook gelijk de garage met de woning. Deze ruimte beschikt over twee lichtkoepels en er is direct toegang tot de tuin.

De garage heeft een gedeelte (circa 5 x 4.5 meter) aan de voorzijde met plat dak, maar het achterste deel (circa 11.25 x 5 meter) heeft een kap gedekt met pannen. Hier is een grote bergzolder. De grootte van de garage biedt volop mogelijkheden voor iemand om een bedrijf aan huis te hebben, heerlijk te hobbyen aan huis dan wel de ruimte geschikt te maken voor bijvoorbeeld het aan huis laten wonen van ouders in kader van ‘mantelzorg’.

Op de verdieping van de woning zijn een overloop en 4 slaapkamers. Zowel de overloop als enkele slaapkamers hebben vaste muurkasten. Er is een luik met toegang tot een vliering.

De tuin is rondom de woning gelegen, waarbij de achtertuin vrij ligt. In de tuin ligt een terras, gazon en er staat nog een eenvoudige houten berging aan de zijkant. Er is voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren.

EEN OP TE KNAPPEN WONING MET GROOT BIJGEBOUW/GARAGE EN MOGELIJKHEDEN VOOR COMBINATIE WONEN-WERKEN EN/OF MANTELZORG

  • 148 m2
  • 733 m2
  • 4

Kenmerken Voor-Oventje 44

Overdracht

Vraagprijs€ 429.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte733 m2
Woonoppervlakte148 m2
Inhoud1.025 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1966
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Voor-Oventje 44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

15.332

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

34%

20% NL

43%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod