Ga naar inhoud

Speekstraat 4

5408 PV Volkel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 815.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Volkel Speekstraat 4

Vrijstaande bedrijfshal met kantoor/kantine uit 2019 en modern vrijstaand landhuis, ruime oprit met verhard erf en grote tuin gelegen aan de rand van het dorp Volkel met uitzicht over de weilanden en naar de prachtige molen.

De bedrijfsruimte is 2 jaar terug nieuw gebouwd en heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 426 m². Er is gebouwd met geïsoleerde sandwichpanelen bij gevels en dak, de vloer is uitgevoerd in een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming door eigen cv.-installatie. Voor de bedrijfsruimte is een groot verhard buitenterrein, ideaal voor laden/lossen en parkeren. Het buitenterrein is toegankelijk via een brede oprit vanaf de straatzijde en is afsluitbaar met een fraaie elektrisch bedienbare poort. Het terrein rondom bedrijfsruimte en woning is rondom voorzien van hekwerk en er is camerabeveiliging aanwezig.

Bedrijfshal 1:
– verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 182 m²
– inpandig kantoor
– toilet
– krachtstroom
– eigen meterkast
– elektrische overheaddeur
– loopdeur
– vloerverwarming

Bedrijfshal 2 met kantoor/kantine:
– verhuurbaar vloeroppervlakte bedrijfshal begane grond ca. 164 m²
– verhuurbaar vloeroppervlakte (>1,5 m) bedrijfshal verdieping ca. 47 m²
– verhuurbaar vloeroppervlakte kantoor/kantine ca. 47 m²
– krachtstroom
– eigen meterkast
– elektrische overheaddeur
– loopdeur
– vloerverwarming
– luxe toiletruimte
– keukenblok met koelkast en close-in boiler
– aansluitend bij kantoor/kantine is een veranda van 30 m²

Bestemmingplan “Buitengebied 2014”, vastgesteld 20-02-2014 en “Partiële herziening buitengebied 2017”, vastgesteld 22-06-2017:
Bestemming ter plaatse is “Bedrijf”, waarbij de aangewezen gronden bestemd zijn voor:
a. bedrijven, die zijn opgenomen in de ‘Tabel Bedrijven’ (bijlage bij dit artikel), waarbij niet meer dan één bedrijf aanwezig mag zijn per bestemmingsvlak.
b. bedrijfswoningen, met dien verstande dat het aantal niet meer mag bedragen dan opgenomen in de ‘Tabel Bedrijven’;
c. behoud van karakteristieke bebouwing ter plaatse van de aanduiding ‘karakteristiek’;
d. terras, tuinen, erven en terreinen;
e. (onverharde) paden en wegen en parkeervoorzieningen;
f. groenvoorzieningen;
g. water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
h. extensief recreatief medegebruik;
i. nutsvoorzieningen;
j. bed & breakfast in bedrijfswoningen;
k. aan huis gebonden beroepen.

Beschrijving woonhuis:
De woning is gebouwd in 1974, maar vanaf 2008 compleet verbouwd en gemoderniseerd. In 2008 is de vloer op de begane grond in de woning vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Ook de keuken is in dat jaar vernieuwd en daarnaast geldt dat ook voor de complete technische installatie inclusief bedrading en de cv.-ketel. Later is in 2013 de badkamer gemoderniseerd en zijn in 2015 de buitengevels van de woning geïsoleerd. Alle afwerkingen aan wanden, plafonds en vloeren zijn in deze jaren aan de beurt geweest. Totale gebruiksoppervlakte wonen is 182 m² en de woning heeft een inhoud van 702 m³. De woning is voorzien van een alarminstallatie en rondom de woning is camerabeveiliging aanwezig. ECHT EEN GEZINSWONING NAAR DE NORMEN VAN DEZE TIJD.

Indeling woonhuis:
Ruime hal met vide, garderobe en meterkast, ruime woonkamer met open keuken voorzien van moderne inrichting met inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, vaatwasser, composiet blad, kastenwand met oven, magnetron en koelkast. In de woonkamer is een schuifpui naar de tuin een een houtkachel zorgt voor extra sfeer. Wanden en plafond zijn strak gestukadoord en op de vloer liggen tegels met vloerverwarming. Bij de keuken is een provisiekast en aansluitend een praktische bijkeuken met gootsteen. In de bijkeuken is een kast met cv.-ketel, wasruimte met witgoedaansluitingen en een moderne toiletruimte. Vanuit deze berging/bijkeuken is gelijk toegang naar de tuin. De bijkeuken dient dan ook veelal als binnenkomst voor mensen die via de achterzijde de woning willen betreden. Verder is er op de begane grond nog een speel-/werkkamer/kantoor welke direct vanuit de keuken toegankelijk is. Ideale ruimte voor degene die vaak thuis werken. Een vaste kast zorgt voor extra bergruimte. In de voormalige garage is een grote hobbyruimte, welke voor vele doeleinden dienst kan doen, zoals bijvoorbeeld slaapkamer op de begane grond. Hier is een flinke kastenwand gebouwd en verder is er een buitendeur naar de tuin.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met toegang tot badkamer, toiletruimte en 4 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben inbouwkledingkasten en laminaatvloeren, waarbij de slaapkamer aan de linkerzijde van de woning nog een balkon heeft. De grootste slaapkamer beschikt daarnaast over een ruime inloopkast, een ideale kledingruimte. Er is een luxe separate toiletruimte. De badkamer is eveneens luxe en compleet uitgevoerd met inloopdouche voorzien van douchedeur, ligbad en wastafelmeubel. Door de dakkapel bij de badkamer is dit een prima ruimte. Er ligt elektrische vloerverwarming in de badkamer en ook hier is een vaste inbouwkast. Met een vlizotrap is toegang tot een bergzolder. Isolatie is aanwezig bij de schuine daken op de 1e verdieping en in de plafonds van de slaapkamers.

Achter het huis ligt een flinke tuin. Er is een groot gazon met beukenhaag rondom, een kippenren en een terras aan het huis. in de tuin is een sproei-installatie aanwezig. Links van de woning ligt de oprit met aansluitend een groot verhard erf met veel parkeerruimte op eigen terrein. Via deze oprit is ook de toegang tot het vrijstaande bijgebouw/bedrijfsruimte. Bij de inrit is een mooie elektrische poort geplaatst. Verder is het perceel rondom voorzien van hekwerk. Aan de linkerzijde van het perceel is prachtig speelveld voor eventuele kinderen, een houthok en een moestuin.

EEN VERRASSENDE COMBINATIE VAN WONEN EN WERKEN OP EEN MOOIE LOCATIE GELEGEN. INFORMEER GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Vraagprijs € 815.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

  • 473 m2
  • 1.856 m2

Kenmerken Speekstraat 4

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 815.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte473 m2
Perceeloppervlakte1.856 m2
Woonoppervlakte182 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte426 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2019
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieLANDELIJK_GEBIED
Aantal lagen1
Onderhoud binnenUitstekend
Onderhoud buitenUitstekend

Ligging Speekstraat 4

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod