Ga naar inhoud

Groesplak 2

5411 NA Zeeland

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 850.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Zeeland Groesplak 2

Net buiten de bebouwde kom vrij gelegen vrijstaande woning met voormalige champignonkwekerij, opslagloods, mantelzorgwoning, tuin, erf en weide. Het totale perceel is circa 15.500 m² groot. De vrije landelijke ligging op slechts 500 meter buiten de dorpskern is fantastisch!

Omschrijving bedrijfsruimte:
Deze voormalige champignonkwekerij is in 1985 traditioneel gebouwd met gemetselde buitengevels, staalconstructie en een zadeldak gedekt met (asbesthoudende) golfplaten. Ondertussen is deze bedrijfsruimte als opslag-/stallingsruimte in gebruik. Totale oppervlakte van het bijgebouw is circa 1.112 m² groot op de begane grond en nog eens 100 m² op de verdieping.

Indeling bedrijfsruimte:
Aan de voorzijde in de bedrijfsruimte is een mantelzorgwoning aanwezig bestaande uit een hal met toiletruimte, badkamer met douche, hoekbad en wastafel, woonkeuken met nette inrichting en ruime woonkamer van circa 33 m². Op de verdieping zijn hier 3 slaapkamers aanwezig.

Bij de ingang zijn verder nog een koelcel, technische ruimte, bergruimte, kantine en extra toiletruimte. Een grote lange gang biedt toegang tot 6x een opslag-/stallingsruimte (voorheen champignoncellen), waarbij één ruimte is ingericht als feest-/hobbyruimte.

Er ligt een oprit vanaf straatzijde tot aan de achterzijde van de bedrijfsruimte. Het bijgebouw is zodoende makkelijk bereikbaar/toegankelijk en er is voldoende ruimte om te draaien en keren op eigen terrein.

Perceel:
Het totale perceel is maar liefst circa 15.500 m² groot. Naast de woning met tuin en de bedrijfsruimte met oprit is het overige deel van het perceel in gebruik als weiland met rondom verschillende bomen. Het perceel is aan de achterzijde ook vanuit een zandpad toegankelijk. Rondom is het perceel vrij gelegen. De grootte van het perceel biedt daarom ook veel mogelijkheden voor het houden van paarden aan huis.

Bestemming:
Het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ heeft ter plaatse de bestemming “Agrarisch-2” met functieaanduiding “specifieke vorm van agrarisch-overig niet grondgeboden. Dit bestemmingsplan is onherroepelijk geworden 23 mei 2013. De woning betreft in dit geval dan ook een bedrijfswoning.

Omschrijving woonhuis:
De woning is gebouwd in 1991 en is vanuit de bouwperiode voorzien van dak-, spouw- en vloerisolatie. De spouwmuren zijn in 2018 nog extra geïsoleerd. Bij de woning zijn hardhouten kozijnen geplaatst, welke zijn voorzien van dubbele beglazing. Op het dak van de woning liggen 12 zonnepanelen (uit 2020) en op het bedrijf liggen nogmaals 30 zonnepanelen (uit 2015). Totaal wordt er circa 13.000 kWh opgewekt. De woning heeft een energielabel A. Het betreft een degelijk gebouwde en goed onderhouden woning. Het buitenschilderwerk van de woning is in 2021 nog uitgevoerd.

Indeling woning:
Royale hal met meterkast en trapopgang. Vervolgens komt u in de woonkeuken (circa 20 m² groot) welke voorzien is van een degelijke hoekinrichting met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder waar genoeg voorraad droog bewaard kan worden. De ruime woonkamer is circa 37 m² groot en rondom kijkt u weg naar een groene omgeving. Ook is er op de begane grond nog een werk-/speelkamer (14 m²) en een grote bijkeuken/berging (18 m²) met de witgoedaansluitingen en de opstelling van de combiketel. Boven deze ruimte is een flinke bergzolder. Via een portaal waar zich ook de toiletruimte bevindt, komt u bij de achterdeur naar de tuinzijde. Vanuit de woonkamer is er via openslaande tuindeuren ook rechtstreeks contact met de tuin.

Op de 1e Verdieping is er een grote overloop met dakkapel. Er is veel lichtinval en u kijkt prachtig weg over de landerijen voor de woning. Er zijn 3 royale slaapkamers, een even royale badkamer en een aparte toiletruimte. De ouderslaapkamer met aangesloten een walk-in-closet is circa 20 m² groot en de andere slaapkamers zijn circa 14 en 13 m². De badkamer is ingericht met een douchecabine, ligbad en wastafel met meubel. Ook bij de badkamer is een dakkapel aanwezig. Via een vlizotrap bereikt u de zolderruimte op de 2e verdieping welke over de volle breedte van het huis loopt.

De tuin rondom de woning is voorzien van een gazon met de nodige beplanting en borders. Er staat in de tuin een houten tuinhuis en achter de woning is een grote garage van circa 50 m² met roldeur.

  • 1.166 m2
  • 8.865 m2

Kenmerken Groesplak 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 850.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte1.166 m2
Perceeloppervlakte8.865 m2
Woonoppervlakte189 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte1.111 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Bouwjaar toelichting

Overig

Bedrijfshal in units vanaf105 m2
LocatieLANDELIJK_GEBIED
Aantal lagen2
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Ligging Groesplak 2

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod