Skip to content

Te koop: bouwgrond Schoolstraat ong 5408 XM Volkel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 150.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Volkel Schoolstraat ong

Een perceel (bouw)grond van 326 m² voor de bouw van een vrijstaande woning in hartje centrum van het dorp Volkel met basisschool, supermarkt, bibliotheek, gemeenschapshuis en horeca op loopafstand. Uden centrum ligt op 3,5 kilometer.

Het perceel grond is gelegen tussen de woningen Schoolstraat 31 en 33 te Volkel. De gemeente Uden heeft aangegeven mee te willen werken aan woningbouw, maar wel onder voorwaarden, welke zijn opgenomen in een uitgebracht “memo” van de gemeente Uden, welke terug te vinden is in onze verkoopdocumentatie.

Er zal onder andere een ruimtelijke onderbouwing moeten komen, waaruit blijkt dat woningbouw op deze locatie inpasbaar is en kan worden voorzien in parkeren op eigen terrein. Verder zal moeten worden gebouwd volgens de regels van het geldende bestemmingsplan. Het bestemmingsplan ter plaatse is “Volkel 2012”, onherroepelijk sinds 13 november 2013. De bestemming ter plaatse is “wonen-1”, waarbij vrijstaand gebouwd dient te worden. Bestemmingsplanvoorschriften zijn terug te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kopers dienen rekening te houden met bijkomende kosten voor planbegeleiding, onderzoeken die uitgevoerd moeten worden, leges, kosten voor architect en ruimtelijke onderbouwing. Verder wordt het perceel kosten koper aangeboden, waarbij kopers te maken krijgen met 8% overdrachtsbelasting, notariskosten en kadaster kosten.

Neem bij interesse contact met ons op.

  • 326 m2

Kenmerken Schoolstraat ong

Overdracht

Vraagprijs€ 150.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte326 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Schoolstraat ong

Vergelijkbaar woningaanbod