Skip to content

Te koop: woonhuis Peelseheide 24 5409 RC Odiliapeel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 320.000,- v.o.n.

Levensloopbestendige NIEUWBOUW 2/1 kapwoning met berging en tuin gelegen in de nieuwbouwwijk “Spechtenlaan”. De bossen liggen in de directe nabijheid en een supermarkt, basisschool etc. op korte afstand. Het betreft hier een semibungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond evenals twee slaapkamers en badkamer op de verdieping.

In 2022 wordt gestart met de bouw van deze 2/1 kapwoning als beide woningen zijn verkocht. Het totale volume van de woning met berging is circa 464 m³. Het gebruiksoppervlakte wonen is 105 m² en de gebruiksoppervlakte overig inpandig is 6 m². Het perceel is 218 m² groot. De woningen worden onder de “Garantie- en waarborgregeling van Woningborg” gebouwd, uiteraard duurzaam en zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van warmtepomp, WTW, zonnepaneel, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping, infiltratie hemelwater op eigen terrein etc. Verder wordt de woning aan de binnenzijde casco opgeleverd.

Indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar verdieping, woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken aan de voorzijde van de woning, slaapkamer en aansluitend een badkamer. De inpandig te bereiken berging beschikt over een deur naar de oprit en heeft aansluitingen voor het witgoed. Op de 1e verdieping is een overloop, separate toiletruimte, technische ruimte, twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche en wastafel.

Oplevering:
Woning wordt o.a. voorzien van bakstenen buitengevels, dakopbouw wordt aan buitenzijde voorzien van sierpleister, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, platte daken zijn bitumineus gedekt, hellende daken voorzien van donker antraciet keramische dakpannen en zinken dakgoten. Aan de binnenzijde worden woningen uitgevoerd met betonvloeren, vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping, excl. de technische ruimte) en cementdekvloeren. Binnenwanden worden geplaatst inclusief binnendeurkozijnen en opdekdeuren (schuifdeur t.p.v. badkamer op de begane grond) en een vuren trap. Verder zal de woning worden voorzien van een elektrische installatie, WTW installatie, lucht/water warmtepomp ten behoeve van verwarming en een boiler voor het warme water. Afwerkingen van keuken, sanitair, vloeren, wanden etc. kan door koper naar eigen inzicht worden ingevuld. Ook de tuinaanleg, schuttingen, oprit etc. kan koper zelf invullen. De woning wordt opgeleverd conform bijgevoegde afwerkstaat. Meer informatie hierover is bij de verkopende makelaar verkrijgbaar.

Koopsom € 320.000,= VON

  • 105 m2
  • 218 m2
  • 3

Kenmerken Peelseheide 24

Overdracht

Koopprijs€ 320.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte218 m2
Woonoppervlakte105 m2
Inhoud464 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2022
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Peelseheide 24

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

34%

20% NL

41%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod