Ga naar inhoud

Antoniusstraat 11-11a

5408 AM Volkel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 695.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Volkel Antoniusstraat 11-11a

Vrijstaande winkel-/bedrijfsruimte met woonhuis en groot bijgebouw gelegen aan doorgaande weg in de dorpskern van Volkel. Basisschool, supermarkt en dorpspark liggen allen op loopafstand. Centrum Uden ligt op 3 kilometer afstand.

In 1994 is de huidige bedrijfsruimte aangebouwd, welke volledig is geïsoleerd. Totale vloeroppervlakte van de winkel- met bedrijfsruimte is circa 126 m². De laatste jaren is deze bedrijfsruimte als slagerij in gebruik geweest. De woning is gebouwd in 1953 en later meermaals verbouwd en uitgebouwd. Er is bij de woning dakisolatie aanwezig en dubbele beglazing. Het gebruiksoppervlakte wonen is circa 163 m². De totale inhoud van object is 1.174 m³ en het perceel is 675 m² groot. In 2007 is aan de achterzijde van het perceel een groot bijgebouw gerealiseerd van circa 100 m², welke eveneens volledig is geïsoleerd en uitgevoerd met vloerverwarming, water en elektra. Er zijn verder 34 zonnepanelen aanwezig.

Het object heeft een “centrum”- bestemming waarbinnen het is toegestaan om ter plaatse te wonen, detailhandel (winkel) te voeren, maar ook een kantoor/praktijk is mogelijk dan wel dienstverlening of iets maatschappelijk. Er zijn daarbij twee opritten, naar enerzijds het woongedeelte, maar ook het bedrijfsgedeelte. Zo zijn werk en privé goed te scheiden, maar wel te combineren op één locatie.

Indeling winkel-/bedrijfsruimte:
Winkelruimte met grote pui en entree vanuit de straatzijde, bedrijfsruimte met koelcel en magazijnruimte. De meeste wanden in de bedrijfsruimte zijn betegeld vanwege het gebruik als slagerij. De binnenwanden in de bedrijfsruimte zijn makkelijk te verwijderen, zodat er één grote ruimte ontstaat. Ook vanuit de bedrijfsruimte is rechtstreeks toegang tot de tuin.

Indeling woning:
Overdekte entree, hal met toegang tot woonkamer en winkelruimte, woonkeuken met moderne keukeninrichting voorzien van keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. Bij de woonkeuken is een eetkamer, welke ook goed te gebruiken is als werk-/speelkamer. Een bijkeuken is achter de keuken gelegen en voorzien een luxe toiletruimte en buitendeur naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers, een grote badkamer en was-/cv.-ruimte. In deze ruimte hangt een Nefit combiketel uit 2015 en zijn de aansluitingen voor het witgoed. De nette badkamer is ruim opgezet en compleet ingericht met wandcloset, bidet, dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Via een luik is nog toegang tot een vliering.

De tuin is op dit moment als binnenterrein geheel verhard en onderhoudsvriendelijk. Achterin is een groot bijgebouw gezet in 2007, welke is verdeeld in een grote hobby-/ontspanningsruimte, dubbele carport en berging. Bij de carport kunnen twee auto’s gestald worden. De hobby-/ontspanningsruimte is een heerlijk verblijf met vele mogelijkheden. Doordat alle voorzieningen aanwezig zijn en de ruimte volledig is geïsoleerd, kan dit bijgebouw als verlengde van het woongedeelte worden gezien. In de ruimte is een keukenblok aanwezig, maar ook een sauna en een douchecabine. Tussen het bijgebouw en de woning met bedrijfsruimte is een grote overkapping gebouwd, welke gebruikt wordt om buiten overdekt te kunnen zitten. Rechts van de woning is een grote oprit voor het stallen van auto’s en toegang tot het binnenterrein met carport. Aan de linkerzijde is een oprit voor de bedrijfsruimte, hier is ook nog een mogelijkheid om een extra toegangsdeur naar de bedrijfsruimte te maken.

WONEN EN WERKEN OP ÉÉN LOCATIE MET VEEL MOGELIJKHEDEN. BIJ INTERESSE GAAN WIJ GRAAG MET U KIJKEN.

  • 126 m2
  • 4.961 m2

Kenmerken Antoniusstraat 11-11a

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 695.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte126 m2
Perceeloppervlakte4.961 m2
Woonoppervlakte163 m2
Oppervlakte winkelruimte126 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Winkelruimte in units vanaf126 m2
LocatieIN_WOONWIJK, OVERIG
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Antoniusstraat 11-11a

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod