Ga naar inhoud

Rudigerstraat 43

5408 AA Volkel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 450.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Volkel Rudigerstraat 43

Op een mooie zichtlocatie aan het dorpsplein van Volkel gelegen vrijstaand woon-/werkpand. Binnen de bestemming “Centrum” zijn volop mogelijkheden. Het bestemmingsplan geeft voor deze bestemming aan: Wonen, de uitoefening van beroepsmatige activiteiten, detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijk.
Doordat het object geheel grenst aan het Schakelplein, zijn er binnen de combinatie wonen/werken mogelijkheden om een mooie frontbreedte voor uw kantoor/praktijk/salon te creëren en het andere deel af te scheiden als vrijstaande woning met tuin. De zijtuin biedt ook voldoende ruimte voor parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het verdient aanbeveling om vooraf bij de Gemeente Maashorst te toetsen of uw gewenste activiteiten dan wel herontwikkelingsplannen passen in de bestemming of toekomstkansen van de locatie.

Kenmerken:
Totale gebruiksoppervlakte: 184 m²
Huidige woonoppervlakte: 129 m²
Overige inpandige ruimte: 55 m², dit betreft de garage/berging en bergruimte op de 2e verdieping.
Terrasoverkapping: 15 m²
Perceeloppervlakte: 349 m²
Het linkerdeel (garage/berging/overkapping) is het meest geschikt om te verbouwen voor werkdoeleinden in de combinatie wonen/werken.

Het markante pand is aan de buitenzijde goed onderhouden. Aan de binnenzijde treft u diverse leuke details die passen bij de authentieke stijl, maar u dient rekening te houden met modernisering/verduurzaming. Het pand is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR-beglazing en plafondisolatie in de slaapkamers. Ook is het pand rondom grotendeels voorzien van (elektrisch) bedienbare rolluiken.

Indeling:
Entree met meterkast, toiletruimte, kelderruimte, woonkamer (totaal 38 m² groot) grenzend aan het Schakelplein, overkapt buitenterras, dichte keuken, bijkeuken, berging en ruime garage. Deze garage is voorzien van een elektrische garagedeur. Parkeren kan op uw eigen terrein voor de garage. De totale zijtuin is ca. 6 m diep x 21 m breed waardoor er naast parkeergelegenheid een mooie tuin overblijft.
Op de 1e verdieping zijn 5 kamers en een kleine badkamer. Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar waar volop bergruimte is.

WONEN EN WERKEN OP ÉÉN PRACHTIGE ZICHTLOCATIE MET VEEL MOGELIJKHEDEN.
BIJ INTERESSE GAAN WIJ GRAAG MET U KIJKEN.

  • 50 m2
  • 13.663 m2

Kenmerken Rudigerstraat 43

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte50 m2
Perceeloppervlakte13.663 m2
Oppervlakte kantoorruimte50 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenHet object is gelegen aan het dorpsplein met een grote parkeerplaats voor de deur. Op eigen terrein kunnen ca. 3 auto's worden geparkeerd.
Onoverdekt parkerenHet object is gelegen aan het dorpsplein met een grote parkeerplaats voor de deur. Op eigen terrein kunnen ca. 3 auto's worden geparkeerd.

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1959
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieWIJKWINKELCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Rudigerstraat 43