Skip to content

Te koop: woonhuis Spechtenlaan 33 5409 TG Odiliapeel

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 260.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Odiliapeel Spechtenlaan 33

Moderne NIEUWBOUW 2/1 kapwoning met garage/berging en tuin op zuidwesten gelegen aan de rand van de nieuwbouwwijk “Spechtenlaan” met bossen in de directe nabijheid en supermarkt, basisschool etc. op korte afstand.

MOGELIJKHEID AANWEZIG OM WONING LEVENSLOOPBESTENDIG TE MAKEN MET SLAAPKAMER EN BADKAMER OP BEGANE GROND!

In 2020 wordt gestart met de bouw van deze eigentijdse woning. Het totale volume van de woning met garage/berging is circa 454 m³ en het totale gebruiksoppervlakte is circa 114 m². Het perceel is circa 261 m² groot. De woningen worden uiteraard duurzaam gebouwd en zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van warmtepomp, WTW, zonnepanelen, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping etc.

Indeling:
Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar verdieping, woonkamer met tuindeur, open keuken aan de voorzijde. Garage/berging naast de woning met openslaande deuren naar de oprit en deur naar de tuin. Op de 1e verdieping is een overloop, separate toiletruimte, technische ruimte, twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche en wastafel.

Oplevering:
Woning wordt voorzien van bakstenen buitengevels, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, platte daken zijn bitumineus gedekt, hellende daken voorzien van donker antraciet keramische dakpannen, goten en hemelwaterafvoeren uitgevoerd in zink. Aan binnenzijde worden woningen uitgevoerd met betonvloeren, vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping) en cementdekvloeren. Binnenwanden worden geplaatst (exclusief binnendeuren/-kozijnen) en een vuren trap. Verder zal woningen worden voorzien van elektrische installatie, ventilatiesysteem, lucht/water warmtepomp ten behoeve van verwarming en een boiler voor het warme water. Afwerkingen van keuken, sanitair, vloeren, wanden etc. kan door koper naar eigen inzicht worden ingevuld. Ook de tuinaanleg, schuttingen, oprit etc. kan koper zelf invullen.

In overleg kan koper de woning laten afbouwen door de aannemer dan wel volledig casco aan de binnenzijde laten opleveren, waarbij er geen elektra en andere installaties worden aangebracht en ook binnenwanden, cementdekvloeren, trappen etc. achterwege blijven. Meer informatie hierover is bij de verkopende makelaar verkrijgbaar.

Koopsom € 260.000,= VON
Koopsom € 268.500,= VON (optie met slaap- badkamer op de begane grond)

  • 93 m2
  • 261 m2
  • 2

Kenmerken Spechtenlaan 33

Overdracht

Koopprijs€ 260.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte261 m2
Woonoppervlakte93 m2
Inhoud454 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2020
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Spechtenlaan 33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Vergelijkbaar woningaanbod